leuk dat je er bent!

Bekijk hier de deelnemers per categorie en/of per locatie

STUDIO INEKE VAN DER WERF

Studio Ineke van der Werff ontwerpt en maakt porselein sinds 2012.

Met een experimentele benadering maken we borden, schalen, kopjes en vazen die allemaal uniek zijn. Door te werken met verschillende glazuurtechnieken en gerecycled materialen is geen enkel object hetzelfde. Allemaal unieke individuen, net als wij.

Onze collecties zijn zowel mooi als functioneel en nodigen uit om aangeraakt te worden. Alle materialen en kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om een modern en toch tijdloos design te creëren. Perfect voor een duurzame levensstijl.

De nieuwe STUCCO collectie is een 9-delig servies gemaakt van 100% gerecycled porselein. Door de dikke klei met de hand in de mal te smeren, ontstaan bijzondere patronen en texturen. Elk object is uniek en nodigt uit om aangeraakt te worden.

De ALS GEGOTEN collectie is een serie porseleinen borden en vazen, elk uniek geglazuurd met de hand, met een speciaal ontwikkelde techniek. Het glazuur wordt langzaam over de objecten gegoten waardoor elke keer een uniek patroon ontstaat.

De OPGEROLD collectie is een serie porseleinen kopjes en vazen, elk uniek geglazuurd met een speciaal ontwikkelde techniek. Elk object wordt met de hand geglazuurd, door langzaam door glazuur te rollen.

De sierraden collectie bestaat uit verschillende modellen oorbellen en kettingen, allemaal van porselein. Eigentijds vormgegeven en afgewerkt met hoogwaardige materialen als sterling zilver en leer.

Product fotografie: Studio Ineke van der Werff

Portret fotografie: Anouk Moerman

Locatie tijdens Stockdagen:
Musis Arnhem
Velperbinnensingel 15
6811 BP Arnhem

Navigeer

Verkoopt tijdens Stockdagen:
Borden
Vazen
Kopjes
Plantenpotten
Sieraden

 

Contactgegevens:
Website: www.shopinekevanderwerff.nl
Email: info@inekevanderwerff.nl
Instagram: studioinekevanderwerff

Meer informatie

Advertenties