leuk dat je er bent!

Bekijk hier de deelnemers per categorie en/of per locatie

BY TISHŌŌ

tiSHōō is een DESIGN-ATELIER dat via een webshop en CONCEPT STORE verkoopt.Gespecialiseerd in het vervaardigen en verkopen van hoogwaardige kleding, accessoires, life style producten en kunstobjecten. Allen zorgvuldig ontworpen met aandacht voor duurzaamheid, esthetiek en functionaliteit.

Bij tiSHōō geloven we in intuïtief design met zorg voor de natuur, echt en eerlijk gemaakt, om zo zowel de drager als de maker een goed gevoel te geven.

Wat tiSHōō onderscheidt, is het besluit om afstand te nemen van de traditionele seizoensgebonden collecties en in plaats daarvan te kiezen voor ‘hoofdstukken’. Elk hoofdstuk vertegenwoordigt een unieke verzameling stijlen en verhalen, zorgvuldig samengesteld met aandacht voor detail en kwaliteit.

tiSHōō maakt zorgvuldige selecties van natuurlijke materialen en producten, lokale producties, limited edities, kleine oplages (op=op), gebruikt dode voorraadstoffen uit overproducties en recyclebare en composteerbare verpakkingen om de ecologische voet afdruk te minimaliseren.

Locatie tijdens Stockdagen:
Musis Arnhem
Velperbinnensingel 15
6811 BP Arnhem

Navigeer

Verkoopt tijdens Stockdagen:

Stock

Productiesamples

Try out colab tiSHōō x I have an id

 

Contactgegevens:

Website: www.tishoo.nl

Email: webshop@tishoo.nl

Instagram: bytishoo

Meer informatie

Advertenties