leuk dat je er bent!

Bekijk hier de deelnemers per categorie en/of per locatie

JONES ARNHEM

Midden in het centrum van Arnhem, gelegen aan het Eiland, bevindt zich Jones — ruim 30 jaar een begrip op het gebied van mode in Nederland en ver daarbuiten.

De winkel is een ‘curated store’ volgens het handschrift van Judith ter Haar en biedt zorgvuldig geselecteerde collecties van gevestigde ontwerpers die, net als Judith, staan voor vakmanschap en kwaliteit. Jones is een ruimte waar gevestigde ontwerpers zoals Dries van Noten, Sofie D’Hoore en Toogood gecombineerd worden met labels als Nigel Cabourn Lybro, Steve Mono en TOAST. Het assortiment is aangevuld met een selectie homeware producten, zoals magazines en parfums van merken zoals Malin+Goetz, Comme des Garçons en The Different Company.

STOCKDAGEN

Tijdens de Arnhemse Stockdagen (van 29 juni t/m zondag 2 juli 2022) organiseert Jones 2ND LIFE, een concept waarin Judith haar klanten de kans geeft om geliefde designer stukken een tweede leven te geven. Met 2ND LIFE maakt Judith een statement voor duurzaamheid. Gedurende deze 4 dagen vind je er bijzondere vintage stukken van ontwerpers als Dries van Noten, Marni, Yohji Yamamoto, Maison Martin Margiela en Sofie D’Hoore.

Fotografie: Amber Zeekaf

Locatie tijdens Stockdagen:
Eiland 6
6811 DC Arnhem

 

Navigeer

Verkoopt tijdens Stockdagen:
Vintage designer stukken van o.a.
Dries van Noten
Margiela
Yohji Yamamoto
Maison Martin Margiela
Sofie D’Hoore

 

Contactgegevens:
Website: www.jonesarnhem.com
Email: jones@jonesarnhem.com
Facebook: Jones-Arnhem
Instagram: Jonesarnhem

Meer informatie

Advertenties